Het team

Fysiotherapeut: Hennie in ’t Hof - De vele jaren ervaring, onder meer als sportfysiotherapeut betaald voetbal en als fysiotherapeut in een revalidatiekliniek/algemeen ziekenhuis in de Verenigde Staten en in het Deventer Ziekenhuis, samen met diverse specialistische cursussen, komen uitstekend van pas tijdens mijn werk. Ik daag mijn patiënten graag uit en tijd mag bij mijn geen beperkende factor zijn in het determineren en analyseren van klachten. Belangrijk voor mij is een gefaseerde opbouw en inzet van periodiseringsmodellen, waarmee je een optimaal herstel krijgt en een juiste belastbaarheid. Zorgen dat echt datgene wordt hersteld wat hersteld of getraind moet worden. Het zien en tegen gaan van verkeerd gebruik of compensatoire gedrag is essentieel om klachten te kunnen verminderen. Belangrijk voor mij is altijd te achterhalen of niet alleen orthopedische oorzaken de klachten bepalen. Mentale en psychische stress kunnen ook een rol spelen. Ik verleen mijn patiënten graag deze totale zorg.
Personal Trainer: Jeroen den Hertog -Jeroen onderscheidt zich door het leveren van maatwerk. Elk individu is uniek en elk lichaam reageert anders. Het vinden van het individu en wat past het best bij iemand is de voorwaarde om de doelstelling van de klant te halen. Of het nu om een sportieve doelstelling gaat of een gezondheidsdoelstelling, maakt niet uit. Die uitdaging ga ik graag aan. Daarnaast spelen de bekende ‘stok achter de deur’ en een ‘klik’ met de klant ook een heel belangrijke rol. Na afloop van elke training moet de klant een fit en voldaan gevoel hebben. In tegenstelling tot het traditionele fitness, trainen we veel met los materiaal en op basis van eigen lichaamskracht. In een training zijn altijd elementen van Crossfit, HIT (high intensity training) en Bootcamp verwerkt. Dat maakt elke conditie- en krachttraining gevarieerd, leuk, functioneel, intensief en effectief. Trainen op momenten dat het jou uitkomt, dat kan bij ons.
Prestatiepsychologie: Karin Naaijkens - Als Sport & Prestatiepsycholoog geef ik mentale training aan individuen en groepen. Lekkerder in je vel, meer zelfvertrouwen en daardoor ook betere prestaties, dat is het doel van mijn begeleiding/training: door bewustwording van eigen handelen en inzet van mentale vaardigheden nog meer in je kracht komen te staan. In 5 sessies van 1 uur leer ik sporters en andere presteerders de mentale vaardigheden waardoor zij meer controle krijgen over hun eigen gedachten, gevoelens en gedrag. En daardoor ook meer invloed op hun resultaten! Alles wat je doet is 100% fysiek en 100% mentaal, en de mentale kant kan je ook trainen!
Bekkenfysiotherapie & ZwangerFit: Anita Visser - Bekkenfysiotherapie helpt bij problemen in het gehele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem. Ook seksuele problemen, verzakking van de blaas, baarmoeder of darmen kunnen zich voordoen. Bekkenpraktijk kan mannen en vrouwen hierbij helpen. De behandeling van de bekkenfysiotherapeut kan met maar ook zonder een verwijzing van de huisarts of specialist. ZwangerFit® is een verantwoorde manier van sporten vanaf 12 weken zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling. In een veilige, gezellige omgeving om in conditie te komen of te blijven. Tevens kan het klachten voorkomen of verminderen. Ook het herstel na de bevalling kan door de trainingen sneller en beter verlopen. Er kan op elk moment voor of na de bevalling worden in- en uitgestroomd.
Diëtist: Audry Kleinbussink - Als diëtist zie ik mensen met overgewicht, diabetes mellitus, allergieën, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, ondergewicht. Ik begeleid mensen van alle leeftijden. Daarnaast ben ik sportdiëtist, waar ik mensen een persoonlijk advies op maat geef.
Sportmassage: Marjon van der Linde & Marcel de Ronde - Sportmassage is geschikt voor iedereen die op welk niveau dan ook sport beoefent. Bij de term sportmassage zou je kunnen denken dat deze alleen geschikt is voor sporters. Dit is echter niet waar. Dagelijkse inspanningen en/of stress op het werk of thuis kunnen ook tot vermoeide, stramme spieren of diverse lichamelijke klachten leiden. Een sportmassage kan de klachten aanzienlijk verminderen of helemaal wegnemen. Afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling wordt bevorderd. De massage wordt dan ook bij elk persoon aangepast aan zijn persoonlijke situatie.


http://www.facebook.com/FyxS.nl