Adres:
Ganzeboomsweg 5
7433 ES Schalkhaar
tel: 0618667610

Openingstijden:
Ma
08:00 - 18:30
Di
08:00 - 14:30
Wo
08:00 - 18:00
Do
08:00 - 16:00, 18:00 - 21:00
Vr
08:00 - 18:00
Behandelingen in de avonduren ook mogelijk op afspraak.

Fysiotherapie – Wie zijn wij

Fyxs Fysiotherapie bestaat momenteel uit fysiotherapeut Hennie in ’t Hof

Ik ben afgestudeerd in 1993 aan de internationale academie voor fysiotherapie in Utrecht.
Vervolgens heb ik mijn kennis en ervaring geprobeerd zo breed mogelijk op te doen op verschillende plekken.
Zo heb ik m.n. neurologie en kinderen en orthopedie naast long- en cardiorespiratoire revalidatie gedaan in het Deventer Ziekenhuis en ook in 1994 in Amerika waar ik als fysiotherapeut heb gewerkt in een ziekenhuis in Brunswick, Georgia. Verder heb ik ervaring opgedaan in revalidatiekliniek in Midland/Odessa in Texas, waar ik ook de leiding heb mogen voeren over de klinische patiënten.

Na terugkomst in Nederland heb ik arbeidstherapie gevolgd via Tigra, heb ik oncologische begeleiding gedaan en een deel van de master opleiding Oncologie behaald en verder enorm veel ervaring opgedaan in de sportfysiotherapie, waar ik 8 jaar heb mogen werken in de medische staf rondom het 1e elftal bij Go ahead Eagles.

Momenteel bestaat ook een groot gedeelte van mijn klantenkring uit sporters van Sv Schalkhaar voetbal, handbal, volleybal, jazzgymnastiek. Begeleid ik topsporters uit de nationale top van het handbal en karate.

Uiteindelijk heb ik vorig jaar mijn Dry Needling cursus gehaald en pas dit nu met succes toe binnen mijn behandelingen.

Al deze ervaringen hebben mijn visie en behandelwijze gemaakt naar hoe ik die momenteel toepas.
Ik wil bewust niet slechts manueel therapeut of sportfysiotherapeut of oncologisch therapeut zijn maar juist heel breed naar mijn patiënten kunnen kijken en uiteindelijk die keuze van behandelmethode maken die ik voor die patiënt geschikt en gewenst acht.

Dit probeer ik ook mijn stagiaires duidelijk te maken.

Ik ben met mijn eigen praktijk begonnen omdat ik tijd en kwaliteit wilde bieden aan mijn patiënten.

Mijn behandelingen bestaan vaak uit 30 minuten maar nog vaker langer dan 30 minuten.
Ik vind het van belang om mijn patiënten echt te leren kennen en m.n. ook de persoon achter de klacht te leren zien. Inzicht in de persoon geeft meer inzicht in klacht en gedrag. Vandaar dat ik vooral in de eerste behandelingen veel tijd inruim om de persoon goed te leren kennen.

Daaraan zijn geen extra kosten verbonden maar vind ik noodzakelijk om mijn client goed te kunnen ondersteunen.

Een ander aspect van starten met Fyxs is het feit dat ik erg graag samenwerk met andere specialismen, maar het ook als een verruiming zie in aanbieden van goede zorg Diëtetiek en voeding , sportfysiotherapie, (sport)psychologie, bekkentherapie, ademtherapie, en personal training kunnen elkaar enorm goed ondersteunen en ik ben daarom ook erg blij dat de verschillende disciplines van Fyxs goed met elkaar samenwerken. Het is ook een bewuste keuze geweest om meer ervaren professionals te vragen zich bij Fyxs aan te sluiten. Wat dat betreft hebben Jeroen, Anita, Audrey, Karin , Marcel en Irja hun sporen al lang verdient.

Verder ben ik getrouwd, heb 3 prachtige dochters, en woonachtig in Schalkhaar


http://www.facebook.com/FyxS.nl